winkel bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

winkel bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
XXLHoreca - Wormerveer
XXLhoreca is dé online internationale horecagroothandel voor non-food producten en levert professionele horeca-apparatuur en a-merken keukenapparatuur aan horeca-bedrijven en particulieren. Wij leveren duizenden artikelen, apparatuur en accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiene, presentatie doeleinden, keukenbenodigdheden, inrichting, klein materiaal en meer, van o.a. merken als Hendi, Bartscher, Caterchef, Catercool, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Saro, Santos, Securit, Samsung en Vama. Zowel verkoop en lease is mogelijk. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.

Honeytree Winkelsupplies
In onze online winkel verkopen wij winkelmaterialen en winkeldisplays voor zowel in-/ als outstore

De Friesland Shop [Garijp]
De Friesland Shop is een internetwinkel in Friesland met artikelen van de bekende topmerken: Electronica, Speelgoed, Huishoudelijke Artikelen, Audio, TV's, Vrijetijdsartikelen, Woondecoratie, Baby-artikelen, Accuvoertuigen, Buitenspeelgoed, Houten Speelgoed, 1001 artikelen. Lage bezorgkosten in Friesland voor grote artikelen. Groot assortiment en vele aanbiedingen. Met Nederlandse fabrieksgarantie en uiteraard met de beste service.


Academic Service - [Den Haag]
Academic Service is een uitgeverij die kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan.Al ruim 25 jaar geven wij boeken uit verdeeld over de fondsen PC, Management en Onderwijs. Op het gebied van PC-boeken is Academic Service marktleider met vele uitgaven op het terrein van hard- en software waarbij de nieuwste ontwikkelingen steeds op de voet gevolgd worden. Bij Management vindt u vele boeken van internationaal leidende auteurs op management- en marketinggebied. In het fonds Onderwijs verschijnt lesmateriaal voor VO, BVE, HBO en universitair onderwijs . De nadruk ligt hierbij op Informatica, Economie en Techniek.
Categorie: Winkelen

ACES Direct BV - [Goirle]
ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. Onze klanten bevinden zich met name in het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij streven ernaar, om het winkelen voor IT-producten voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Bedrijven en instellingen verwachten van hun IT-leverancier dat zij hun orders snel, voordelig en zo makkelijk mogelijk op de plaats van bestemming krijgen. ACES Direct heeft als antwoord hierop een inkoopoplossing voor u ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen.
Categorie: Winkelen

Albert Heijn - [Zaandam]
Wij willen de toonaangevende foodprovider zijn op de door ons geselecteerde markten. Deze missie kan worden gerealiseerd door een doelgerichte onderneming met gemeenschappelijke waarden en doelstellingen te zijn. Binnen alle geledingen van ons bedrijf willen we klantgerichter te werk gaan en ons meer inleven in de wensen van onze klanten. De nadruk zal liggen op het uitbreiden van onze klantenkring en het verbeteren van onze concurrentiepositie in alle markten.
Categorie: Winkelen

Modulair Info Groep BV - ['s Hertogenbosch]
Modulair Info Groep BV is een Nederlandse ICT-organisatie, die kennisintensieve (logistieke) automatiseringsoplossingen op basis van Exact-software levert aan het bedrijfsleven. Daarbij onderscheiden wij ons van andere gerenommeerde Exact Software Centers door de kennis en expertise van bedrijfsspecifieke processen en de vertaalslag naar pasklare oplossingen (add-ons) op Exact software. Modulair heeft zich daarbij gespecialiseerd in twee verschillende oplossingsgebieden: logistieke dienstverlening & e-Business.
Categorie: Winkelen

Atlantis New Age - [Wijk bij Duurstede]
Onze Chakra oliën zijn specifieke mélanges van 100% zuivere etherische oliën. De composities van de 7 Chakra Olie Mélanges zijn zodanig gekozen dat zij effectief kunnen worden aangewend om de chakra’s harmonieuzer te laten functioneren en zodoende de bij iedere chakra behorende talenten te ontwikkelen en te stimuleren.
Categorie: Winkelen

Babyrent - [Utrecht]
Al bekend met de nieuwste trend van Babyrent®? Babyrent® Utrecht verhuurt en/of verkoopt zowel gebruikte als nieuwe artikelen. Omdat Babyrent® alles nieuw inkoopt van de fabrikanten beschikt Babyrent® steeds over een trendy en wisselende collectie. Naast vele bekende merken voor eenlingen: Graco, Koelstra, MaxiCosi, Maclaren, Mountain Terrain, Quinny, Urban Jungle, TFK etc., is Babyrent® ook specialist in Tweelingen en Meerlingen.
Categorie: Winkelen

Babypark Gouda - [Gouda]
En hier is niets te veel mee gezegd. Met een showroom van ruim 10.000 m2 aan babyartikelen zoals 200 babykamers, 500 kinderwagens, autostoelen etc. en alles op het gebied van tienerkamers is dit zeker de moeite waard om er een volledige dag voor uit te trekken. In onze Fabrieksdump vindt u alle overjarige modellen, fabriekspartijen en uitlopende collecties, maar ook volop slaakamers en complete woonkameropstellingen.
Categorie: Winkelen

Hoofdmenu
Google
Web www.bizholland.com

 

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands