tuin bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

tuin bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
A. Bernhard Hoveniers - [Vijfhuizen]
A. Bernhard Hoveniers is gespecialiseerd in de groene inrichting van de buitenruimte van uw woning of bedrijf. Wij zijn een Erkend Hoveniersbedrijf en beschikken over dertig jaar kennis en ervaring.Graag adviseren wij u over de inrichting, renovatie of onderhoud van uw tuin. Of u nu een geheel nieuw tuinontwerp wilt, of alleen een beplantingsplan, een vijver, of sierbestrating, u kunt bij ons terecht voor een vakkundig advies. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat de beplantingskeuze is afgestemd op de aanwezige bodem, het klimaat en het beeld dat u wenst.
Categorie: Tuin

A & C Vijvers & Tuinen - [Leunen]
A & C vijvers en tuinen, de specialist voor ontwerp, begeleiding en onderhoud van tuinen, parken en vijvers.Onderhoudsvriendelijke patio-, dak-, binnen-, natuurlijke, exotische, Japanse, ja zelfs jungletuinen zijn mogelijk.Daarnaast installeren we beregeningsinstallaties voor buiten en binnen.
Categorie: Tuin

Abacus Tuinen - [Westbroek]
Gelegen in het groene hart van Utrecht is Abacus Tuinen al meer dan tien jaar een begrip. Van advies en ontwerp tot aanleg / renovatie van uw tuin of groenvoorziening: Abacus Tuinen beschikt over de kennis, de ervaring, de vakmensen en het gereedschap. Door het gebruik van goed gereedschap en de juiste machines kan men met minimale inspanning een werk tot een goed resultaat gebracht worden. Over deze gereedschappen en machines bechikt Abacus Tuinen. Een oud Hollands gezegde luidt niet voor niets.
Categorie: Tuin

ABC Hekwerk - [Waarland]
ABC Hekwerk Noord-West is lid van de ABC Hekwerkgroep, een overkoepelend orgaan waarbij meerdere, landelijk verspreide en regionaal opererende hekwerkspecialisten zijn aangesloten, die als doelstelling hebben:Het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige hekwerken.Dit gebeurt voor zowel de verschillende overheden, alsmede de particuliere- en zakelijke markt.Dat het streven naar en het handhaven van een hoge standaard binnen ons bedrijf, zeer hoog op onze lijst staat, wordt nog eens benadrukt door het ISO 9002- en VCA* certificaat dat al weer enkele jaren in ons bezit is!Behalve onze standaard producten, welke u ook hier en in onze documentatie zult aantreffen, leveren wij vanzelfsprekend ook alle bijbehorende randproducten, zoals; sierhekwerken, elektrische bedieningen voor verschillende poorttypen en complete entreebeveiligingen met videomonitoren etc. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave of wenst u een nadere kennismaking met onze producten, aarzelt u dan niet en neem contact op met ons. Wij zijn altijd bereid om het een en ander nader toe te lichten of om de situatie ter plaatse op te nemen!
Categorie: Tuin

Aquastyle - [Ridderkerk]
De bijzondere fascinatie van een tuin vijver wordt slechts door
Categorie: Tuin

Beisterveld Natuursteen - [Utrecht]
Beisterveld Natuursteen is de grootste leverancier in Nederland van vele exclusieve soorten natuursteen, met name vloeren.In onze showroom vindt u een grote sortering van natuursteen waaronder een 20-tal soorten marmer. U kunt daar ideeŽn opdoen over de vele toepassingsmogelijkheden, zowel voor vloeren als wand.De voordelen van natuurstenen vloeren zetten wij daar graag voor u op een rijtje...
Categorie: Tuin

Bejafleur - [Huissen]
Door het gehele traject zelf te verzorgen, zijn wij in staat op al uw wensen in te spelen en te leveren op het tijdstip, dat u past. Door vroegtijdig te plannen is bij ons heel veel mogelijk, zoals bloemkleursamenstelling, potten met barcode, elke gewenste verpakking en transport. Maak gebruik van onze ruime ervaring, inzichten en adviezen om voor u een zo goed mogelijk product te leveren, waar u met de juiste verzorging uw afzet weer kan vergroten c.q. meer tevreden klanten kunt scheppen, betere kansen zal creeren.
Categorie: Tuin

Berends - [Mill]
De volgende bloemstukken zijn arrangementen uit onze binderij. IdeeŽn brengen alleen is niet genoeg, ook het leveren van goede verse kwaliteitsproducten en nieuwe trends zijn belangrijk.Wij zijn er voor u, en mocht er eens iets niet goed gaan, laat dit ons dan weten ! U mag natuurlijk ook bellen of emailen wanneer u heel tevreden bent .
Categorie: Tuin
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands