marketing bedrijven gids Nederland en België


agrarische bedrijven gids Nederland

marketing bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Anvass [Breda]
ANVASS is een veelzijdig en professioneel contact center in Breda met één duidelijke missie: uw telemarketinginspanningen zo succesvol mogelijk maken. Natuurlijk bieden we hiervoor alle bruikbare mogelijkheden voor outboundwerkzaamheden, zoals een omvangrijk (business-to-business) dienstenpakket, de modernste faciliteiten en gedreven medewerkers.

Onze goede resultaten danken wij ook aan de op maat gesneden, resultaatgerichte werkwijze. De activiteiten die wij voor u uitvoeren, krijgen maximale aandacht, terwijl uw organisatie zich kan toeleggen op het werk waarin zij excelleert. Wellicht het allerbelangrijkste is het besef dat wij uw onderneming representeren. Wij benaderen en behandelen alle contacten met eenzelfde respect en toewijding als uzelf.

Deze niet-agressieve aanpak vertaalt zich in waardering voor uw bedrijf en uiteindelijk in een kwalitatief goede respons op uw campagne. ANVASS denkt ook graag met u mee over een complete aanpak voor een succesvolle marktbewerking. Met (mailing)acties, advertenties, banners, Google campagnes een compleet salesteam en de noodzakelijke follow-up. Wij hebben er alles voor in huis!

Postkantoor als distributiekanaal
Postkantoor als distributiekanaal voor uw marketing en promotie activiteiten. Postkantoor functioneert als uw distributiekanaal voor premiums, mailings, samples, folders, cash refunds en meer. Bezoek onze site en kijk wat het Postkantoor kan betekenen voor uw marketing en promotie activiteiten!

Bell Services Nederland BV - [Rotterdam]
Steeds vaker wordt telemarketing succesvol binnen direct marketing ingezet. Telemarketing is direct en één op één communiceren, en onderscheidt zich hiermee van massacommunicatie. Telemarketing is zeer effectief en succesvol; Het is kostentechnisch het meest interessante instrument voor bijvoorbeeld het leggen van nieuw zakelijk contact.Telemarketing succesvol inzetten vraagt om vakmanschap, en is puur maatwerk. Je kunt immers mensen overvallen met je telefoontje, of door onprofessioneel optreden een negatief beeld neerzetten.
Categorie: Marketing

VODW Marketing - [Leusden]
VODW Marketing maakt samen met uw mensen uw organisatie marktgericht. Wij concretiseren concepten voor uw organisatie.En zorgen vervolgens ook voor een succesvolle realisatie waarbij korte termijn resultaat voorop staat. Hierbij hanteren wij een aanpak waarbij we ervoor zorgen dat onze oplossingen ook daadwerkelijk in de praktijk werken (proof of concept). De principes van het businessmodel worden in een beperkt deel van uw bedrijf of voor een beperkte doelgroep geïmplementeerd door ervaren VODW-adviseurs.
Categorie: Marketing

Burgers Marketing b.v. - [Oisterwijk]
U kunt uw winst natuurlijk verhogen door meer af te zetten. Of door uw kosten te verlagen. Maar de snelste weg naar meer winst is misschien wel het verhogen van uw prijzen. De prijs is namelijk het enige marketinginstrument dat direct geld opbrengt.Succesvolle ondernemingen zoals Albert Heijn, Shell, de Bijenkorf, Unilever en F. van Lanschot Bankiers hanteren vaak een relatief hoog prijsniveau.Hogere prijzen dragen bij aan een goed rendement. In die zin is een hogere prijs pure winst. Winst die u in staat stelt te blijven investeren in de kwaliteit en de toekomst van uw onderneming.
Categorie: Marketing

Virtual Power - [Alphen a/d Rijn]
Meer verkopen - Verkopen is gewoon hard werken. Veel activiteit, bij voorkeur gepland en doelgericht. Het consequent managen van de salesfunnel verhoogt de omzet met 10 tot 15%. Het verbeteren van de kwalificatie van verkoopkansen geeft eveneens een verhoging van zo'n 20%. Afwachten kan men zich in deze tijd niet meer veroorloven,een pro-active benadering is een must.Slimmer inkopen - De sleutelwoorden zijn Contract Beheer en Vendor Management. Marktonderzoek wijst uit dat besparingen van 10 - 20 %, snel te behalen zijn. Veel bedrijven en overheidsinstellingen zijn momenteel in een onderzoeksfase. Wilt u daadwerkelijk aan de slag, neem dan contact met ons op. Wij kennen het proces van beide kanten, leveranciers- en afnemerszijde.
Categorie: Marketing

Dunck B.V. - ['s-Hertogenbosch]
Voor een adverteerder wordt een reclame uiting interessant wanneer effectiviteit gepaard gaat met lage kosten, flexibiliteit en meetbaarheid. Direct e-mail heeft deze eigenschappen!Direct e-mail kan op verschillend manieren worden vormgegeven. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van audiovisuele componenten, hyperlinks en allerlei andere functionaliteiten.
Categorie: Marketing

Kings BV - [Reeuwijk]
Kings is gespecialiseerd in Site Acquisitie op subcontractor of consultancy basis. Kings is een gerenomeerd en dynamisch bedrijf dat beschikt over een vast team medewerkers. Zij hebben ruime ervaring in het realiseren van 'antenne opstelpunten' en alles wat daarbij komt kijken. Dat omvat onder meer Site Acquistie, Line of Site Services en installatie/configuratie van Hotspots.
Categorie: Marketing

Marketing Databases International - [Rijswijk]
Marketing Databases International BV (MDI) is gespecialiseerd op het gebied van relatiebeheer, verkoopondersteuning en direct marketing.Wij adviseren bedrijven en organisaties over deze onderwerpen. MDI stelt samen met de klant specificaties op om tot de juiste afstemming van de gewenste relatie-database te komen. Bij de ontwikkeling van de database maken de deskundigen van MDI zoveel mogelijk gebruik van de standaard modules van Micro Direct.
Categorie: Marketing

Marketing Associatie Amsterdam - [Amsterdam]
Het Marketing Stagenetwerk Nederland (MSN) is een initatief van het overkoepelende orgaan van alle marketing associaties in Nederland, de M.A.N. Het heeft als primair doel te bemiddelen tussen bedrijven en marketingstudenten. Dit bemiddelen moet uiteindelijk leiden tot de invulling van een stageplek bij een bedrijf. Inschrijving is voor studenten volledig kostenloos.
Categorie: Marketing

Aatop personeelsintermediair bv - [Hardinxveld-Giessendam]
Na een oriënterend gesprek wordt samen met de kandidaat een toekomstplan opgesteld. Wensen, opleiding en ervaring worden in kaart gebracht om zo vanuit het aanbod een optimale selectie te kunnen maken.Aatop gaat aan de slag waarbij we vanzelfsprekend vertrouwelijk omgaan met persoonlijke gegevens. Binnen twee weken wordt de werkzoekende op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Eventueel volgt opnieuw een gesprek over de aanwezige mogelijkheden. Bij een sollicitatie wordt de kandidaat gedegen voorbereid op het gesprek. Informatie over het betreffende bedrijf of organisatie hebben we ter inzage.
Categorie: Marketing

Scope - [Schiphol-Rijk]
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. We bouwen en verkopen al sinds 1987 systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Bovendien verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services.In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een functioneel complete en technisch vooruitstrevende CRM-leverancier met klanten uit de top van het Nederlandse en Europese bedrijfsleven. Vanuit Schiphol-Rijk bedienen we met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt.
Categorie: Marketing

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands