beveiligings bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

beveiligings bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
A.F.C. Brandpreventie - [Alphen aan den Rijn]
AFC Brandpreventie behoort tot de 10% van de Nederlandse aanbieders van brandblusmiddelen die beschikt over het IS0 9001; 2000 certificaat en behoort tot de 2% die beschikt over het VCA** certificaat. Dit is het hoogste certificaat op het gebied van veiligheid. Hierbij gaat het om het naleven van regels met betrekking tot het gebruik van goedgekeurd gereedschap, veiligheidskleding, veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij zijn REOB erkend en goedgekeurd het Nationaal Centrum voor Preventie.Voor u een garantie van kwaliteit en veiligheid!
Categorie: Beveiliging

ADP Security - [Merelbeke]
ADP Security is een jong, dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1998. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van beveiliging. Onze onderneming is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken (20 0992 74) en heeft ook een BVVO-erkenning (AIV 320). Alle technische en commerciŽle medewerkers volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van alle nieuwigheden op vlak van beveiliging.
Categorie: Beveiliging

Airsafety BV - [Alphen aan den Rijn]
In 1992 is Airsafety opgericht en onderdeel geworden van de Holding. ‘Vooruitstrevend’ is een term die Airsafety niet vreemd is. Tot het assortiment behoren onder meer draadloze beveiligings- en bewakingssytemen, portofoons en mobilofoons, accu/ batterij optimizers, autoalarminstallaties, Tracking & Tracing systemen, MCT-toepassingen (MCT = Mobile Computing Telematrie Device) en rondevolgsystemen.Ook het op afstand draadloos besturen van schakelaars behoort bij Airsafety tot de mogelijkheden. Op zowel koop- als leasebasis wordt de apparatuur aan bedrijven en instellingen in heel Nederland aangeboden.
Categorie: Beveiliging

AlarmPoint - [Weert]
AlarmPoint beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en onderhoud van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabeveiliging, terreinbeveiliging,persoonsbeveiliging en artikelbeveiliging. Naast deze takken van de beveiligingsbranche bent u ook voor de aanschaf van een kluis of datasafe bij ons aan het juiste adres. Om onze dienstverlening compleet te maken leveren en installeren wij ook uw telecom apparatuur zowel stationair als mobiel.Doordat wij steeds gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen kunnen wij garant staan voor een optimale werking van de door ons geleverde producten. Omdat beveiliging niet ophoud bij een geavanceerde installatie hebben wij ook persoonsbeveiligings-middelen in ons pakket opgenomen,zo kunnen wij kogel en steekwerende vesten leveren gemaakt van hoogwaardige materialen.
Categorie: Beveiliging

Security 4 You - [Beringen ]
Het is geen prettig idee , maar statistieken tonen aan dat inbraken de laatste jaren sterk zijn toegenomen, ook in particuliere woningen. De vraag die U zich stelt was ook de mijne; hoe kun je je eigendom efficiŽnt beveiligen tegen dieven , zonder dat je een gat in je portefeuille achterlaat , dat groter is dan de diefstal die je wil voorkomen ? Ik was vertrouwd met alarmsystemen in auto's en probeerde het probleem via die invalshoek te benaderen , maar mijn woning en mijn garage beschermen stelde toch zeer specifieke eisen ...Eťn van de fabrikanten van alarmsystemen bood mij gelukkig de oplossing op een presenteerblaadje; de Belgische firma Security 4 You ontwikkelde een draadloos binnenhuisalarm dat zeer eenvoudig te installeren is en bovendien niet duur.Voor mij was het gemakkelijk om dit alarmsysteem in huis te halen en uit te testen.
Categorie: Beveiliging

Amigo Safety - [Zoetermeer]
Amigo safety is specialist voor alles mbt klimmen, vluchten, toegangswegen, afdalen, branden, blussen, doven, gloeien,Wij kunnen u adviseren om de juiste vuchtplannen en vluchtwegen aan te leggen en veiligheidsmaatregelen te treffen. Ook hebben wij noodverlichtingen en leveren wij vluchtaanduiding pictogrammen). Naast onze collectie blusmiddelen sproeischuimblussers,koolzuurblussers, poederblussers, schuimbluswagens, blusdekens branddekens volgens BSEN 1869 (NEN-EN 1869;1997) & kitemark),brandslangenhaspels) kunnen wij ook zorgen voor onderhoudscontroles van blustoestellen, afdaalsystemen en vluchtverlichting. De blustoestelcontroles en het blusmiddelonderhoud gebeurt volgens REOB-onderhoudsregels.
Categorie: Beveiliging

A.N.V.D. B.V. - [Dordrecht]
ANVD is ťťn van de meest ervaren beveiligingsbedrijven van Nederland. Veiligheid is een complexe combinatie van veel verschillende factoren. Daarbij mag geen enkel detail over het hoofd gezien worden. Als geen ander weten wij hoe belangrijk de continuÔteit van uw bedrijf is. Daarom hebben wij procedures ontwikkeld om voor zover het binnen onze mogelijkheden ligt u van dienst te kunnen zijn.
Categorie: Beveiliging

Aqua+ Sprinklersystemen b.v. - [Goor]
Aqua+ is gespecialiseerd in het ontwerp en installatie van sprinklersystemen en aanverwante brandblussystemen. Als bedrijf met ca 150 medewerkers spelen we een toonaangevende rol in de markt voor randbeveiligingssystemen. Bij Aqua+ ligt het accent op kwaliteit en betrouwbaarheid, hetgeen ook blijkt uit het ISO 9001 certificaat dat we als eerste Nederlandse sprinklerinstallateur verwierven.Op deze site kunt u nader kennismaken met Aqua+, professionele brandbeveiliging in het algemeen en sprinklersystemen in het bijzonder.
Categorie: Beveiliging

Argus beveiliging - [Woerden]
De laatste jaren is de vraag naar beveiliging steeds groter geworden. Dit is vooral toe te schrijven aan de stijgende criminaliteit en het gevoel van onveiligheid. Ook uw organisatie of woning kan ten onder gaan door verschillende negatieve invloeden. Hebt u al eens nagedacht over de risico's die u of uw organisatie lopen? Als dat niet zo is kan u een verhoogd risico lopen om het slachtoffer te worden van criminelen of loopt u tijdens calamiteiten het risico dat er levensbedreigende situaties ontstaan en er onnodige schade wordt veroorzaakt. Worden er intern veel goederen ontvreemd of wordt er regelmatig (in de omgeving) ingebroken? Argus beveiliging zorgt er samen met u voor dat uw organisatie of woning voldoende beveiligd wordt.
Categorie: Beveiliging

Ascom Nira B.V. - [Utrecht]
Ascom Nira is een systeemleverancier die totaalconcepten levert op het gebied van communicatie en beveiliging. Voor onze missie hebben wij als basis het herkennen van de behoeften van de klant.Bij Stadsgevangenis Rotterdam was het benodigde communicatiesysteem al in de projectfase een zeer belangrijk onderwerp.Lees waarom Stadsgevangenis Rotterdam haar medewerkers heeft uitgerust met het pagingsysteem teleCOURIER 900, het draadloos communicatiesysteem 9d DECT en niet te vergeten het persoonsbeveiligingssysteem Bodyguard.
Categorie: Beveiliging
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands