Vertaalbureau bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

Vertaalbureau bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Babel BV - [Utrecht]
Babel biedt standaard twee mogelijkheden voor een training Nederlands als onderdeel van een reintegratietraject; via lesactiviteiten in het Talenpracticum en via een groepstraining.Bij beide mogelijkheden wordt extra rekening gehouden met het niveau en de situatie van de deelnemers; o.m. bij het samenstellen van de groepen en de grootte van de groep.
Categorie: Vertaalbureaus

Erik Post Vertalingen - [Groningen]
Wij zijn een vertaalbureau. Dat is op zichzelf niets bijzonders, want ons land telt vele vertaalbureaus, uiteenlopend van de kleinste eenmansbedrijfjes tot middelgrote (en soms multinationale) ondernemingen. Ons bureau behoort tot de kleinere bureaus en is vanaf zijn oprichting gespecialiseerd in de Franse taal. En daarin zijn we wel bijzonder. Voor ondernemingen in ons exportland kan dat specialisme namelijk interessant zijn, omdat diverse studies en onderzoeken in de afgelopen jaren hebben uitgewezen dat het Nederlandse bedrijfsleven op de Franse exportmarkt veel kansen laat liggen, vooral vanwege taalproblemen.
Categorie: Vertaalbureaus

Jacqueline Brummelaar - [Nederland]
OfficiŽle documenten zoals notariŽle aktes, rijbewijs diploma's etc. moeten bij vertaling geldig gemaakt worden middels een beŽdigde vertaling.De vertaling wordt van een verklaring van de beŽdigde vertaler voorzien, evenals van een stempel zonodig per blad waaruit blijkt dat de vertaler door de rechtbank beŽdigd is.Met het fraudebestendig vasthechten van het origineel aan de vertaling en het plaatsen van de handtekening van de vertaler is de vertaling een officiŽel document geworden voor het benodigde taalgebied.
Categorie: Vertaalbureaus

Overtaal BV - [Utrecht]
Overtaal hanteert een werkmethode die uitgaat van de volgende
Categorie: Vertaalbureaus

PLS Professional Language Services B.V. - [Amsterdam]
erscherpte concurrentie en voortschrijdende internationalisering kenmerken de ontwikkelingen in de financiŽle sector. Om de concurrentie het hoofd te bieden worden bestaande marktposities geconsolideerd en nieuwe markten aangeboord.Bestaande markten worden steeds intensiever bewerkt door communicatie, toegespitst op specifieke doelgroepen. Voor sommige bedrijven in de financiŽle sector betekent internationalisering uitbreiding naar buitenlandse markten.
Categorie: Vertaalbureaus

Protext translations BV - [Katwijk ad rijn]
protext PUBLISHERS is eind 2003 opgericht als zelfstandige bedrijfsactiviteit van protext TRANSLATIONS, een van de grotere Nederlandse vertaalbureaus. protext TRANSLATIONS heeft in meer dan tien jaar een schat aan technologische en taalkundige ervaring opgedaan, o.a. binnen het volledige prepress-traject voor de pc- en Macintosh-platformen. Doordat klanten steeds vaker om een ‘volledig’ product vroegen - dat wil zeggen: vertalen, redigeren, opmaken ťn drukken - ontstond de noodzaak om deze bedrijfsactiviteit te verzelfstandigen. Inmiddels bewandelt protext PUBLISHERS met succes de trajecten van electronic publishing en traditionele kleurendruk.
Categorie: Vertaalbureaus

TEXX International Communications BV - [Apeldoorn]
Vertaalprojecten worden bovendien veelal gezien als projecten waarin het creatieve aspect minder aan bod komt.Al leveren wij per definitie geen ťťn op ťťn vertalingen, toch zal de brontekst sterk doorklinken in de nieuwe, vertaalde versie. Hetgeen voor een aantal opdrachten ook uitdrukkelijk vereist wordt. Denk aan juridische en wetenschappelijke stukken waarbij er nauwelijks speelruimte is voor de vertaler om zelf accenten te leggen.Alle Europese talen, Japans en Arabisch U kunt bij ons terecht voor vertaalopdrachten waarbij Europese talen, het Japans en het Arabisch betrokken zijn. Voor de Europese talen bieden we zelfs een 8- en 24 uurs spoedservice.
Categorie: Vertaalbureaus

Pan-Text Vertaalservice - [Alphen aan den Rijn]
Pan-Text Nederland maakt deel uit van de Pan-Text-groep en is in Nederland en BelgiŽ (Nederlands sprekende deel) actief. Pan-Text Nederland is een (technisch/juridisch en commerciŽle) vertaalorganisatie.Pan-Text Nederland vertaalt al jaren voor gerenommeerde (multinationale) ondernemingen en kan zich beroepen op kwaliteit en concurrerende prijzen. (zie onze prijslijst). De andere Pan-Text-vestigingen hanteren dezelfde hoge standaards.Onze deskundigheid waaraan wij niet tornen, blijkt o.a. uit het volgende; Pan-Text vertalers zijn professionals, hebben alle verschillende studie- en vakrichtingen, zijn meestal beŽdigd, zijn zgn. "native speakers", d.w.z. dat zij in hun moedertaal vertalen en veelal in hun eigen land woon- en werkzaam zijn (in-country translators) en worden door ons (en enkele vaste klanten) periodiek gecontroleerd. Hun actuele taalkennis en de meest geavanceerde communicatietechnieken waarvan wij gebruik maken garanderen uw en onze kwaliteit.
Categorie: Vertaalbureaus

Vertaalbureau Stegeman - [Rhenen]
Als vertaalbureau verzorgen we vertalingen van het Nederlands en het Engels naar alle EU talen.Met meertaligheid moeten we leren leven.Binnen de Europese context maar ook daarbuiten zijn zowel politieke, economische als culturele contacten zonder meertaligheid niet mogelijk.TaalbarriŤres zorgen nog steeds voor ernstige belemmeringen en vertragingen. Ondanks de toenemende vraag vanuit het bedrijfsleven naar vertaalwerk zijn er nog steeds bedrijven die de internationale markt betreden zonder dat ze in staat zijn op een effectieve manier te communiceren met hun doelgroepen.
Categorie: Vertaalbureaus

Wilkens c.s. - [Leiderdorp ]
Wilkens c.s. is opgericht in 1987 en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat een vooraanstaande positie inneemt op de Nederlandse vertaalmarkt. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd in het vertalen van teksten op diverse vakgebieden, waaronder civiele techniek, recht, verkeer en vervoer, milieu, chemie, economie en financiŽn. Verder richten wij ons op farmaceutische ondernemingen, reclamebureaus en de overheid. Veel ervaring hebben wij ook met tolkwerkzaamheden, detachering van vertalers, copywriting alsmede het maken van samenvattingen.
Categorie: Vertaalbureaus
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands