notaris bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

notaris bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
Adema Gast Wierda Notarissen - [Stiens]
Na deze fusie is het kantoor: Adema Gast Wierda Notarissen ontstaan, ťťn van de grootste notariskantoren in Noord-Nederland. Hierdoor telt onze gehele organisatie thans 6 notarissen en ruim 60 werknemers, welke zijn verdeeld over een drietal vestigingen,waarin alle voorkomende- en gespecialiseerde werkzaamheden met betrekking tot het notariaat worden verricht. Het kantoor is toonaangevend op het gebied van ondernemingsrecht, estate- of successieplanning, registergoederenrecht en agrarisch recht. Het kantoor streeft een optimale notariŽle dienstverlening na.
Categorie: Notaris

Berg & Pheifer Notarissen - [Bilthoven]
Van den Berg & Pheifer Notarissen Belastingkundigen en Mediators is gevestigd aan de Soestdijkseweg Zuid 180 te Bilthoven (tegenover het gemeentehuis).Op ons kantoor zijn 2 notarissen werkzaam en 10 overige medewerkers, waaronder 3 ervaren kandidaat-notarissen en 2 ervaren notarieel medewerkers.Ons kantoor geeft adviezen op alle notariŽle terreinen. Eťn jurist van ons kantoor heeft zich naast zijn rechtenstudie op fiscaal terrein verder bekwaamd. Eťn jurist is tevens mediator.
Categorie: Notaris

Van zaal notaris - [Hattem]
Op ons kantoor werken 10 mensen met gespecialiseerde kennis op het gebied van onroerende zaken, ondernemingsrecht, fiscaal recht,erfrecht en personen- en familierecht. Wij zijn aangesloten bij het notariŽle samenwerkingsverband IJSSEND NOTARISSEN, alsmede bij Diginotar om notariŽle diensten op internet te kunnen leveren. Tevens is aan ons kantoor een mediator verbonden: een mogelijkheid om geschillen (ook echtscheiding) in onderling overleg zonder rechterlijke tussenkomst op te lossen.
Categorie: Notaris

NotariskantoorDijkstra - [Hoevelaken]
De werkwijze op kantoor is informeel. Voor een bespreking of het tekenen van akten wordt ten minste een uur gereserveerd. Er zal voldoende gelegenheid zijn om met elkaar van gedachten te wisselen. Tijdens het tekenen van de stukken zal ik u in begrijpelijke taal uitleggen de inhoud daarvan en kan ik u een antwoord geven op uw vragen. Iedere medewerker heeft haar/zijn specialiteit en ruime ervaring wat betreft de algemene notariele werkzaamheden.
Categorie: Notaris

Notaris Akte - [Enschede]
Tot nu toe is het gebruikelijk dat het tarief, dat wordt vastgesteld voor het passeren van een hypotheekakte bij de notaris, afhankelijk is van de hoogte van de hypotheek. Deze dienst, het opmaken en passeren van de hypotheekakte, wordt dus duurder naarmate men een hogere hypotheek heeft. Wij laten zien dat het anders kan en dat het passeren van de hypotheekakte niet zo duur hoeft te zijn.Wij hebben hiervoor een arrangement ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde en kwalitatieve notariskantoren, die de gehele transactie van opmaken en passeren van de hypotheekakte begeleiden.
Categorie: Notaris

Maatwerk Woondiensten BV - [Amstelveen]
Maatwerk Woondiensten B.V. is een moderne en ambitieuze serviceorganisatie met een rijke ervaring in haar specialisaties.Het Maatwerk Verhuisplan biedt een totaaloplossing voor woningkopers. Maatwerk Taxaties is een samenwerkingsverband tussen erkende en beŽdigde makelaars en taxateurs door heel Nederland. Door middel van een uitgebreid landelijk samenwerkingsverband met taxateurs is Maatwerk Taxaties in staat haar diensten door geheel Nederland aan te bieden tegen scherpe, vaste tarieven zonder courtage. Tevens voert Maatwerk Taxaties bedrijfstaxaties uit. Alle taxaties zijn erkend en worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers door Nederland.
Categorie: Notaris

J.J. Almekinders - [Enschede]
Hier vindt u alle informatie die van belang is voor de diverse rechtsvormen en waarbij een notaris van belang is. Denk hierbij aan: oprichting, de rechtsvorm en de fiscus, onderneming en onroerend goed, overdracht en overname in een onderneming, bedrijfsopvolging bij familiebedrijven, rechtsvorm en opvolging, en pensioenrechten. Maar ook zaken die goed zijn om in een midden- & kleinbedrijf goed te regelen zoals: ondernemer en huwelijk,erfrecht en opvolging, overdracht en koopprijs, voorbereidingen overdracht, continuÔteit van de onderneming: niet-rechtspersonen, overdracht van een BV,opvolging in BV, erfgenamen, certificering van aandelen, meewerkende partner,pensioen bij niet-rechtspersonen, uitgifte van aandelen, levering van aandelen,erkenning van de levering.
Categorie: Notaris

Meerwegen - [Amersfoort]
Bolscher Van der Brug Notarissen is aangesloten bij Formaat Notarissen,een landelijk netwerk van samenwerkende notarissen dat het geven van extra service aan cliŽnten als doel heeft. Een formaat Notaris biedt service op maat, zoals een Notarisabonnement, een Kopersvideo, een Overlijdensrisicobescherming bij aankoop van een huis en de TestamentScan.Advisering rond en opstellen van koopcontracten, akten van overdracht en hypotheekakten met betrekking tot particulier en bedrijfsmatig registergoed,nieuwbouwprojecten, splitsing in appartementsrechten, adviezen met betrekking tot erfdienstbaarheden, omzet- en overdrachtsbelasting.
Categorie: Notaris

Kroes Partners - [Mijdrecht]
Onze juridische medewerkers zijn gespecialiseerd in het opmaken van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, voogdijregelingen, schenkingsakten en de afwikkeling van nalatenschappen (zie estate-planning).Ook voor het oprichten van V.O.F.'s, BV's, Stichtingen, Verenigingen e.d. beschikken notaris Kroes en zijn medewerkers over meer dan voldoende kennis om u van dienst te kunnen zijn.
Categorie: Notaris

KienhuisHoving - [Almelo]
KienhuisHoving is een ondernemende, ambitieuze organisatie op het gebied van juridische dienstverlening. Bij onze vestigingen in Almelo,Enschede, Oldenzaal en Rijssen werken in totaal bijna 200 medewerkers,van wie 20 notarissen/kandidaat-notarissen en 44 advocaten.De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering en begeleiding. Advocaten en notarissen treffen elkaar onder een dak. In veel gevallen kunnen zij elkaar aanvullen en versterken.Specialismen van KienhuisHoving zijn ondermeer vennootschapsrecht,bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht, milieurecht, vastgoedrecht,arbeidsrecht en personen- en familierecht.KienhuisHoving is op dit ogenblik marktleider in Oost-Nederland.
Categorie: Notaris
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands