import en export bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

import en export bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
DuoArts Consultancy China [Haarlem]
DuoArts Consultancy (DAC) is opgericht voor het Nederlandse midden en kleinbedrijf in China. DAC biedt betaalbare zakelijke dienstverlening op
maat, levert kwaliteit en beschikt over een professioneel team dat veel ervaring heeft met zowel de Nederlandse als Chinese markt. DAC biedt u een
succesvolle start of continuering van uw activiteiten in China.

A3 products - [Gramsbergen]
Een WIN distributeur is een onafhankelijke zakenman of zakenvrouw, iemand die integer is en onorthodox kan denken Of u nu een full-time professional bent die een aanvulling op uw inkomen wenst, een ondernemer die een opportunity zoekt of een aan huis gebonden ouder die graag buiten de deur wil werken,WIN is voor u. WIN biedt zijn distributeurs 1 van de meest besproken en lucratieve compensatieplannen uit de netwerk marketing industrie. WIN is een interessante en goed lonende zakelijke mogelijkheid.
Categorie: Handel

AloŽ Vera Nederland - [Numansdorp]
Het is niet makkelijk om uit te leggen wat AloŽ Vera voor u kan betekenen. Allereerst willen wij u erop wijzen dat bij aanhoudende lichamelijke klachten ten alle tijde uw (behandelend)arts moet worden geraadpleegd. AloŽ Vera wordt al duizenden jaren gebruikt bij allerlei klachten.De plant heeft een grote variŽteit aan stoffen. Wereldwijd wordt er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de stoffen die erin zitten
Categorie: Handel

Fetum b.v. - [Nieuwveen]
Fetum levert hoofdzakelijk hoteltelevsies van het merk Thomson, de nummer vier op de wereldranglijst van consumentenelektronica fabrikanten.In Europa bekend geworden met de haast legendarische merken Saba, Nordmende en Telefunken, hanteert deze organisatie sinds medio jaren 90 een ťťn merk,ťťn Europabeleid en worden alle producten onder de naam Thomson uitgebracht.De volledige dochters RCA en GE zijn samen marktleider in de verenigde staten.Thomson is dan ook een sterk, kapitaalkrachtig en beursgenoteerd fonds en schrijft al jarenlang zwarte cijfers.
Categorie: Handel

Quality Telematics - [Nootdorp]
De ontwikkelingen op het gebied van de telecommunicatie volgen elkaar in hoog tempo op.De technologie noodzaakt tot het werken op een breed terrein.Dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij die, voor zowel de ondernemer als de consument, heel aantrekkelijk kunnen zijn.Quality Telematics biedt een compleet pakket aan telecommunicatie apparatuur en -voorzieningen voor zowel het Midden en Klein Bedrijf als de consumentenmarkt.De combinatie van jarenlange ervaring en specialistische kennis op ons vakgebied geeft ons de mogelijkheid om u een passend advies en ook een optimale oplossing aan te dragen.
Categorie: Handel

Holst Foto BV - [Hoorn]
Holst is als Firma opgericht in 1881. Eerst als groothandel annex fotowinkel in fotoartikelen in Amsterdam. In 1979 zijn wij verhuisd naar Hoorn (NH) en houden we ons uitsluitend nog bezig met groothandelsactiviteiten.Wij leveren foto-, video- en digitale produkten, waarbij wij uitsluitend aan de detailhandel leveren. Daarnaast importeren en distribueren wij exclusief voor Nederland
Categorie: Handel

J.K. Busbroek BV. - [Zwolle]
Elektrotechnische Groothandel Busbroek is leverancier van alle topmerken op het gebied van schakelmateriaal en elektrotechnische componenten, waaronder Busch-Jaeger, PEHA, Holec, Hager en Moeller en biedt de ET-installateur een compleet assortiment voor het schakelen en afwerken van elektrische componenten en installaties.De ontwikkelingen op het gebied van schakelen van elektriciteit en de toepassing en functies van componenten en installaties volgen elkaar snel op. Elektrotechnische Groothandel Busbroek voorziet de ET - installateur daarom van degelijk advies over het gebruik en toepassingen van componenten en stelt de ET-installateur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Categorie: Handel

Zaned - [Gameren]
Zaned werd in 2001 opgericht en heeft inmiddels binnen Nederland een unieke plaats verworven als handelsonderneming, gericht op diverse doelgroepen. Met name voor detailhandelbedrijven biedt Zaned een steeds breder pakket aan artikelen. Ons wisselend assortiment bestaat vooral uit gereedschappen, speelgoed, huishoudelijke artikelen, gadgets, textiel, premiums en cosmetica.Deze artikelen vinden dagelijks hun weg naar afnemers door heelNederland en een deel van Europa.
Categorie: Handel

Voerman Nijmegen BV - [Bijsterhuizen]
Voerman Nijmegen BV is een groothandel welke materieel en materialen uit voorraad levert aan (aannemers) bedrijven en winkels. Het leveringsassortiment beslaat de Grond-,Weg-, en Waterbouw , Land en Tuinbouw, en alle daaraan gerelateerde bedrijfstakken. Op deze site kunt u door in de linker navigatiekolom te klikken meer algemene informatie vinden over de groothandel Voerman Nijmegen BV en haar produkten assortiment. Kijk ook eens naar de nieuwe kledinglijn.
Categorie: Handel

Horeca Service Twente - [Oldenzaal]
Horeca Service Twente heeft zich sinds de oprichting in 1994 ontwikkeld tot een betrouwbare totaal leverancier in non-food artikelen voor gemeenten, instellingen, bedrijfskantines, grootkeukens, cateraars en horecabedrijven. Zij levert landelijk haar artikelen en diensten, waarbij de service centraal staat.Omdat veel klanten behoefte hebben aan een makkelijk bestelsysteem voor het grote assortiment artikelen dat Horeca Service Twente voert is de Virtuele Showroom ontwikkeld .
Categorie: Handel

Morpheous Benelux BV - [Tilburg]
Morpheous Benelux B.V. is begin 2001 opgericht met als doel om de exclusieve distributie van alle producten van het Engelse Morpheous Ltd.voor de Benelux te gaan verzorgen. Eind April 2001 werd de Geodesy succesvol op de Nederlandse markt geÔntroduceerd met een uitgebreid item in het TV programma Wannahaves. Later is het assortiment uitgebreid met meerdere producten,waarvan sommige speciaal voor de Nederlandse of Belgische markt zijn ontwikkeld. Momenteel is de Geodesy vervangen door de tweede generatie producten: RoadPilot.
Categorie: Handel

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands