personeelsdiensten bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

personeelsdiensten bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
 

Personeel gezocht

Middelgroot landelijk opererend bedrijf zoekt met spoed:

  • Gasfitters
  • Waterfitters
  • Electra monteurs
  • Grondwerkers
  • Gaslek zoekers

Bel voor meer informatie 0346-330038 of
email: ugamedia@wirehub.nl


Atricon - [Eindhoven]
Atricon Information Services is ťťn van de eerste Microsoft Certified Technical Education Centers in Nederland. Al meer dan vijf jaar zijn Microsoft en Atricon kennispartners, een samenwerking die Atricon een specialist maakt op automatiseringsgebied. Atricon weet op unieke wijze kennis en kunde te combineren en munt uit in meerdere ICT disciplines zoals training, consultancy, detachering en beheer.
Categorie: Personeel

AA Management Talent - [Maarssenbroek]
AA Management Talent is een succesvol bureau dat bemiddelt tussen opdrachtgevers en specialisten uit verschillende managementgebieden.AA Management Talent is in 1997 opgericht door Leon BoŽnne, reeds jaren succesvol actief als interim-manager op financieel en commercieel gebied. Inmiddels is AA Management Talent een sterk groeiende organisatie met uitstekende toekomstperspectieven. Wij zijn vooral expert op het gebied van financieel management en financiŽle automatisering. We beschikken over een uitgebreid netwerk in uiteenlopende branches en de financiŽle sector in het bijzonder. Daarom zijn we steeds weer in staat specialisten te vinden die kunnen worden ingezet voor tijdelijke of vaste functies in uw organisatie. Ook voor andere managementgebieden zoals Inkoop, Human Resources, Marketing en Sales kunnen we u in contact brengen met deskundigen. AA Management Talent maakt alleen gebruik van specialisten die zichzelf al bewezen hebben. Ze hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied, beschikken over de meest actuele kennis en kennen de praktische werksituatie.
Categorie: Personeel

Aanpak - [Roden]
Je kunt bij Aanpak opgeleid worden voor beroepen in de bouw, de metaal, de elektrotechniek of installatietechniek zoals onderhoudsmonteur, bankwerker, draaier/frezer, cv-monteur, koelmonteur of electromonteur. Als je nog niet weet welke opleiding je wilt gaan volgen, dan zullen de medewerkers op het kantoor van Aanpak je graag informeren. Zij kennen de arbeidsmarkt door en door en kunnen precies vertellen welk beroep het best bij je past en de beste toekomstperspectieven biedt.
Categorie: Personeel

Above I.T. B.V. - ['s-Gravenhage]
Above I.T. is gespecialiseerd op het gebied van dienstverlening in de Informatie en Communicatie Technologie (ICT) sector. Wij helpen u met het uitzetten van een lange termijn strategie, en om het maximale uit uw aanwezige en beschikbare middelen te halen. Om dit te kunnen bereiken stellen wij zeer hoge eisen aan de kwaliteiten van onze medewerkers. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel technische als communicatieve vaardigheden. Een goede communicatie tussen u en onze specialist is van het grootste belang voor het slagen van ieder project.
Categorie: Personeel

Boer & Croon Young Executives - [Amsterdam]
Boer & Croon Young Executives zet zwaar geselecteerde jonge projectmanagers in bij klantorganisaties met een tijdelijk capaciteitstekort.Boer & Croon bedrijfskundig toptalent is inzetbaar op de meest uiteenlopende managementvraagstukken en in de meest
Categorie: Personeel

Acht Uitzendburo BV - [Zoetermeer]
Acht" uitzendburo B.V. is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel voor de vleesbranche. Ons personeelsbestand bestaat uit vakbekwame winkelslagers, vleesbewerkers en verkopers op versafdelingen. "Acht" uitzendburo B.V.fungeert voor de inleners als verlengstuk op hun organisatie.Door gebruik te maken van de diensten van "Acht" uitzendburo B.V. kan een inlener zorgeloos het hoofd bieden aan tal van onvoorziene situaties zoals ziekte of vakantie van het eigen personeel en personeelstekorten. Wij kunnen zowel op tijdelijke basis als voor langere tijd ervaren krachten leveren. "Acht" uitzendburo B.V. heeft inleners en uitzendmedewerkers door het gehele land. Hierdoor kunnen reiskosten en reistijden veelal beperkt blijven. De uitzendmedewerkers kunnen bij "Acht" uitzendburo B.V. hun ervaring uitbreiden doordat zij bij diverse inleners werkzaam te zijn.
Categorie: Personeel

Adecco - [Utrecht]
Adecco is wereldwijd de grootste organisatie voor personeelsdiensten. Met meer dan 5800 kantoren in 68 landen - 28000 medewerkers - 650.000 flexkrachten. In Nederland een netwerk van ruim 170 vestigingen - ruim 12000 flexkrachten per week aan het werk en bijna 1000 vaste medewerkers.Je mag er dan ook op rekenen dat we thuis zijn in het flexwerk in jouw regio.Want als grote organisatie verdiepen we ons juist extra goed in lokale markten.In Nederland zijn we actief in alle segmenten van de arbeidsmarkt.
Categorie: Personeel

Agrojobs Delft - [Delft]
Agrojobs Delft is het uw centrum voor arbeidsbemiddeling en loopbaanadvisering in de agribusiness verbonden aan de Hogeschool Delft. De Hogeschool Delft is het kenniscentrum in het westen van Nederland voor het verwerven, toepassen en verspreiden van kennis op het gebied van duurzame ontwikkeling van de integrale agroketen en van de groene ruimte. Agrojobs Delft maakt deel uit van dit kenniscentrum.
Categorie: Personeel

Akerendam Assessment Centers - [Bussum]
Akerendam startte in 1989 met het doel de selectie van personeel transparant, professioneel -wetenschappelijk verantwoord- en klant en kandidaat-gericht uit te voeren. Akerendam koos de assessment center methode als basis, omdat die de hoogste voorspellende waarde over potentieel werksucces biedt en bovendien bij uitstek geschikt is als startpunt voor de ontwikkeling van competenties op individueel niveau. Het resultaat van een professioneel uitgevoerd assessment center laat zich voor de betrokkene helder, scherp en inzichtelijk vertalen in te ontwikkelen gedrag.
Categorie: Personeel

Alert Personeelsdiensten b.v - [Heerlen]
Welkom bij Alert Personeelsdiensten. De juiste keuze voor een leuke baan. Vast of tijdelijk, fulltime of parttime, in alle bedrijfstakken. Net wat jij zoekt!Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt over onze werkwijze, onze vestigingen en onze medewerkers. Graag verwelkomen we jou voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ťťn van onze kantoren. Je kunt je ook online inschrijven.
Categorie: Personeel

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands