congressen bedrijven gids Nederland en BelgiŽ


agrarische bedrijven gids Nederland

congressen bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Hoofdmenu
AF&BM - [Vlaardingen]
De AF&BM is een vereniging die zich bezighoudt met een diversiteit aan onderwerpen en actualiteiten binnen het vakgebied food & beverage management. Naast de mogelijkheid voor het vergroten van kennis, biedt de vereniging ook de mogelijkheid voor het vergroten van uw netwerk van kennissen.Mocht u naar aanleiding van de informatie, die u op deze pagina's heeft gelezen geÔnteresseerd zijn in een lidmaatschap of wenst u nog meer informatie over de Association of Food & Beverage Management neem dan contact met ons op.
Categorie: Congres

RAI - [Amsterdam]
Ieder jaar is Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten. Hiermee is de RAI zonder twijfel een van Europa's belangrijkste locaties voor internationale evenementen. De RAI biedt een ruimte van 87.000 m≤, voorzien van 22 congreszalen met een capaciteit tot 1750 personen, 11 hallen, waarvan de grootste 12.900 zitplaatsen kan bieden, en talrijke lounges waar zowel tentoonstellingen, poster-sessies als buffetten en diners kunnen worden gehouden. Alle hallen en zalen zijn air-conditioned en bieden alle nodige faciliteiten.
Categorie: Congres

OGZ BV - [Geldrop]
De Regio Business Dagen worden in verschillende regio’s binnen Nederland door Organisatie Groep Zuid B.V. (OGZ) georganiseerd.De exacte data en regio’s zijn te vinden onder de knop “Beursagenda”. De Regio Business Dagen is een zakelijk evenement met als doel ondernemers in een bepaalde regio actief bij elkaar te brengen. Zaken doen blijft een kwestie van persoonlijke contacten en in die zin worden zakelijke transacties gedaan met mensen en niet met bedrijven.Ken uw klant en weet wat hem beweegt! Ken uw regio om een heldere afweging te maken; wat te doen in eigen regio en wat te doen daar buiten.
Categorie: Congres

Theater en Congrescentrum - [Venlo]
Het Maaspoort theater heeft veel grotere en kleinere ruimtes die u kunt huren, zoals de grote en kleine Theaterzaal, de Congreszaal, de Binnenzaal, De Passagezaal, de Maaszaal, de Marktzaal, de Serrezaal en 3 grote foyerruimtes, die in combinatie met een of meerdere zalen gebruikt kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor een kleine vergadering of cursus, een groot symposium, een grootschalig bedrijfsfeest of jubileumreceptie, een carnavalsevenement, voor exposities, beurzen etc., u bent van harte welkom.
Categorie: Congres

Figi - [Zeist]
Figi heeft een ruime keus aan vergader- en congreszalen voor gezelschappen van 10 tot 500 personen, die alle ingericht zijn om uw bijeenkomst zo goed mogelijk te laten verlopen. Het congrescentrum met 4 auditorium zalen beschikt over geavanceerde technische mogelijkheden, een optimale geluidsinstallatie en professionele begeleiding.Bovendien kunnen u en uw gasten overnachten in onze comfortabele hotelkamers en de auto in de garage van Figi (275 plaatsen) parkeren.Heeft u plannen voor het organiseren van een klein- of grootschalige bijeenkomst? Wij denken graag met u mee en kunnen u vanuit onze professionele ervaring adviseren. Zo komen we samen tot een oplossing op maat.
Categorie: Congres

Groningen Congres Bureau - [Groningen]
Het Groningen Congres Bureau wijst u de weg voor uw congres,beurs, expositie, conferentie of andere bijeenkomst in Noord Nederland.Bemiddeling, (co-)organisatie, faciliteiten,locaties, partnerprogramma’s - een volledig congresorganisatiepakket in de (soms ten onrechte onontdekte) inspirerende wereld van het noorden. Welkom op onze website.
Categorie: Congres

IJsselhallen-Zwolle - [Zwolle]
Het evenementencomplex IJsselhallen-Zwolle richt zich volledig op het organiseren en huisvesten van vakbeurzen, publieksbeurzen,concerten, bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.Het IJsselhallen-complex is gelegen in Zwolle, aan de A28, en daardoor optimaal bereikbaar vanuit alle windstreken van Nederland zowel per auto als met het openbaar vervoer .
Categorie: Congres

Jaarbeurs Utrecht - [Utrecht]
Jaarbeurs Utrecht brengt mensen en markten bij elkaar. Voor elke branche is de Jaarbeurs een bijna natuurlijke ontmoetingsplaats.Of het nu gaat om een korte vergadering, een meerdaags congres, een beurs of een evenement. Jaarbeurs Utrecht wil altijd de juiste omstandigheden creeren en een uitstekende dienstverlening bieden.
Categorie: Congres

MECC Maastricht - [Maastricht]
Het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht), is een moderne, dynamische organisatie die zich bezighoudt met het organiseren en accommoderen van beurzen, congressen en grootschalige culturele en sportieve evenementen.De grootste aantrekkelijkheid van MECC Maastricht zijn de multifunctionele gebruiksmogelijkheden. Hier kan men onder ťťn dak congresseren, exposeren, dineren en logeren. Of het nu gaat om een conferentie, een productpresentatie, een vakbeurs, een bedrijfsfeest of een combinatie daarvan; het flexibele en multifunctionele karakter van MECC Maastricht maakt maatwerk mogelijk.
Categorie: Congres

NBTC - [Leidschendam]
Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen beschikt over een uitgelezen platform om (potentiŽle) initiatiefnemers van internationale bijeenkomsten in Nederland te ondersteunen.Wij beschikken over een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Nederlandse congres- en vergaderbranche. Het NBTC is in staat u een neutraal en onafhankelijk advies te geven.Dankzij de samenwerking tussen het NBTC en de congresbedrijfstak kan Nederland Congresland op efficiŽnte wijze inspelen op de wensen van congresorganisatoren in binnen- en buitenland.Het NBTC is er om u te helpen juist die faciliteiten en bedrijven te vinden die het best aansluiten bij de wensen en eisen die u heeft.
Categorie: Congres
Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting
                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands