restaurant gids amstelveen

Opties
Link op Bizholland
Bedrijfsprofiel
Webpromotie
Bizeurope
Adverteren
Zoeken wereldwijd
Beeldbank service
Webmasters

Email

Bedrijvengids
Administratie kantoren
Adviesburo's
Agrarisch
Architekten
Audio
Auto bedrijven
Automatisering
Autoverhuur
Banken
Beleggen
Beveiliging
Bouw / aannemers
Chemie
Congres / vergaderen
Diensten
Dieren
Drukwerk
Electronica
Energie
Entertainment
Eten / catering
Farmaceutisch
Financieel
Fotografie
Gezondheid
Handel
Hardware
Hotels
Industrie
Ingenieurs
Import / export
Internet
Juridisch
Relatiegeschenken
Kantoorbehoeften
Kinderen
Kleding
Luchtvaartelaars
Marketing
Marktonderzoek
Notaris
Onderzoek
Opleiding
Personeel
Providers
Reclame buro's
Reizen / toerisme
Retail
Scheepvaart
Schoonmaak
Software
Sport
Telecommunicatie
Transport
Tuin
Uitgevers
Vacatures
Verzekeringen
Vertaalburo's
Video
Vormgeving
Winkelen
Wonen

Webmaster
Domain names
Ecommerce
Free resources
Shoppingcarts
Webdesign
Webhosting

Restaurant gids amstelveen

Google
Web www.bizholland.com
Naar het hoofdmenu

 

Abina Restaurant - [Amstelveen]
We zitten hier bij Abina niet graag stil. Dat is altijd al zo geweest en dat zal zo blijven.Bekend en veel besproken zijn onze Mystery Guest avonden (i.s.m. Rob Ronalds bekend van Ab Normaal) Thema avonden, Disco Train, Jazz Zondagen, Koninginedag en alles wat er dan ook maar zo'n beetje te vieren valt. Lee Towers, André Hazes, Guus Meeuwis, Venga Boys, Robert Leroy en nog heel veel andere bekende artiesten hebben inmiddels op ons programma gestaan.
Categorie: restaurant amstelveen

Restaurant Hotel 't Jagershuis - [Amstelveen]
Kostelijke gerechten in een sfeervolle ambianceIn ons uitstekende restaurant kunt u genieten van de originele en kostelijke gerechten uit de keuken van chef-kok Dimitry Mulder.De ligging aan het water is onovertroffen; vrijwel iedere tafel kijkt uit op de Amstel. De menukaart is zeer gevariëerd (ook vegetarisch) en kent verrassende specialiteiten. De wijnkaart biedt een met zorg en geestdrift samengestelde selectie wijnen uit de klassieke Europese wijnstreken en uit een aantal spectaculaire wijnregionen van de zogenaamde Nieuwe Wereld. En als u na een avond heerlijk tafelen liever niet meer in de auto wilt stappen,blijf dan overnachten in één van onze stijlvolle hotelkamers. Neemt u voor uw reservering of speciale wensen contact op met onze receptie.
Categorie: restaurant amstelveen

Praq Restaurant - [Amstelveen ]
Praq is een unieke nieuwe eetgelegenheid in Ouderkerk aan de Amstel die op 6 maart a.s. haar deuren opent.Het voormalige restaurant 'De oude Prins' heeft een totaal nieuwe uitstraling die u aangenaam zal verrassen.Praq is verrukkelijk! In Praq wordt gekookt van een kaart vol verrukkelijke 'evergreens gemaakt volgens de originele recepturen met vanzelfsprekend louter verse ingredienten. Denkt u maar eens aan een super-malse XL kalfsschnitzel met versgemaakte patat, een knisperende Ceasar salad met de dressing aan tafel bereid, of wentelteefjes volgens Oudhollands recept. Kortom, precies die gerechten waar u eigenlijk altijd wel trek in heeft. En alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Categorie: restaurant amstelveen

Geregt Restaurant 't - [Amstelveen ]
Afhankelijk van het aantal personen en het programma adviseren wij u graag in de zaalkeuze. Wij richten de zalen geheel naar uw wensen in. Wilt u zelf nog voorbereidingen in de betreffende zaal treffen zoals het versieren met slingers,ballonnen en dergelijke (behalve confetti) dan kan dit natuurlijk altijd.Geheel naar uw wensen kunnen wij de receptie eenvoudig of juist uitgebreid aankleden. Bloemen, welkomstcocktails, muziek,fotograaf, hapjes, versieringen en natuurlijk drankjes! Vraag het ons, want er is meer mogelijk dan u denkt. Tevens willen wij u wijzen op onze speciale receptie-arrangementen Entertainment Zoekt u een band of artiest voor uw partij?Wij adviseren u graag. Sport -en Partycentrum De Kegel werkt samen met enkele entertainment bureaus. Op zoek naar een DJ-entertainer? Ook geen enkel probleem. Het team van Blue Magic is bij ons kind aan huis en kan ook voor uw feestavond geboekt worden. Zij kunnen, in overleg met u, uw feestavond muzikaal begeleiden.
Categorie: restaurant amstelveen

Jonge Dikkert De - [Amstelveen]
De Veranda is ons moderne en sfeervolle zuster restaurant-café.Het is gelegen aan de rand van de Zuid-as en het Amsterdamse Bos. De bijzondere inrichting van teakhout, Italiaanse plavuizen en unieke plafondschilderingen geven het restaurant-café een warme zuidelijke uitstraling. Gasten van de Veranda genieten van de uitgesproken gerechten, voortreffelijke wijnen of ontspannen op het heerlijke terras aan het water.
Categorie: restaurant amstelveen

Résidence Fontaine Royale Restaurant La Fontaine - [Amstelveen]
Résidence Fontaine Royale is een bruisende locatie voor recepties, diners, bruiloften, feesten en partijen.Door de verschillende inrichtingen van de zalen kunnen wij u een divers van entourages aanbieden. De persoonlijke service en warme ambiance zorgen voor een feestelijke invulling van uw dag.recepties Een verjaardag, een jubileum, een promotie. Goede redenen om iemand eens flink in het zonnetje te zetten. Om duidelijk te laten blijken, dat je hem of haar al het goede wenst. Dat hij door familie, vrienden, bekenden en collega's enorm wordt gewaardeerd.
Categorie: restaurant amstelveen

All Sports Restaurant Grand Café - [Amstelveen]
Fusion-style restaurant, sportcafé, koffiehuis of kroeg? gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports en de gast is het uitgangspunt.De gast komt bij All Sports helemaal aan zijn trekken. Niet alleen lijf en leden, maar ook de inwendige mens wordt verwend. Aan de bar of restauranttafel van Grand Café All Sports is het goed toeven. De kaart is veelzijdig en de bediening vlot en vriendelijk. Op ieder moment van de dag is de complete kaart te bestellen. Koffie of lunch, alcoholische versnapering of diner, een goed glas wijn of gezond tussendoortje; alles is mogelijk.
Categorie: restaurant amstelveen

Pescadou Visrestaurant Le - [Amstelveen]
Visrestaurant Le Pescadou in Amstelveen is sinds 27 februari 2002 overgegaan in nieuwe handen.Het is een jong en dynamisch bedrijf waar sfeer, gezelligheid en ongedwongenheid belangrijk zijn.Het restaurant staat ruim 10 jaar bekend om haar hoogstaande gerechten die uitsluitend van verse ingrediënten gemaakt worden.Dagelijks wordt er verse vis geleverd, uiteraard van superkwaliteit, en dat proeft men.Met de komst van de nieuwe eigenaar en het nieuwe team daaromheen is er toch wel het een en ander veranderd in Le Pescadou.De sfeer is warmer, er is een andere doelgroep benaderd en de menukaart, die overigens iedere 3 maanden veranderd, is iedere keer weer zeer verrassend.Kom zelf eens een bezoekje aan ons restaurant brengen en geniet van de heerlijkste visgerechten. Ook voor diegenen die niet van vis houden is er voldoende alternatief.
Categorie: restaurant amstelveen

Groot Paardenburg Restaurant - [Amstelveen]
Paardenburg De Rotterdamse brigade is neergestreken onder de rook van Amsterdam. Herman den Blijker en David Crouwel transformeerden Groot Paardenburg en maakten van een nostalgisch restaurant een no-nonsense plek met ‘ordinaire chic’, zoals zij het zelf noemen. Alles kan hier: feesten, ontspannen, modeshows organiseren, maar vooral culinair genieten. Het restaurant heeft een trendy huiskamersfeer met een open keuken, grote ronde lampenkappen aan het plafond, stoelen met oranje fluwelen bekleding en vitrages van geweven roestvrij staaldraad. Direct aan de Amstel is een groot terras en in de serre aan de voorzijde kan men loungen.
Categorie: restaurant amstelveen

Restaurant Metropole - [Amstelveen]
Een werelds restaurant Nadat hij vijf jaar in het beroemde Amsterdamse restaurant Le Garage had gewerkt, besloot cuisinier Michel van der Kroft samen met een paar horecavrienden een eigen zaak te beginnen: Metropole in Amstelveen.Deze nieuwe eetgelegenheid is strak, maar toch warm ingericht en straalt een mondaine sfeer uit.
Categorie: restaurant amstelveen

Hoofdmenu

- Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg nu uw profiel toe
-
Plaats uw bedrijfsprofiel op onze dochter site bedrijfsprofielen.com
- Adverteren op deze pagina? Klik hier voor de mogelijkheden

Google
Web www.bizholland.com

Meer bezoekers op uw website?

 

 

                   
         
UGA Media Publishing, The Netherlands

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine

UGA Media Publishing, The Netherlands