Translavic BV - Markelo bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Markelo bedrijven gids Nederland

Markelo bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Translavic BV

Adres: Rijssenseweg 60
Postcode: 7475 VC
Plaatsnaam: Markelo
Tel: 0548 657672
Fax: 0548 657832
Url: www.translavic.com

Bedrijfsprofiel: Translavic BV - een marktleider in vertaaloplossingen gespecialiseerd in de Oost-Europese talen - biedt een volledig pakket aan services, waaronder tolken, software localization, DTP en print- en drukwerk. Het professionele team van Translavic richt zich op het vertalen van technische documentatie, juridische correspondentie en marketing materiaal, en staat opdrachtgevers terzijde onafhankelijk van taalcombinatie of vakgebied.

Translavic werkt met een groep van vaste vertalers die woonachtig zijn in het land van hun moedertaal. Zij worden gestuurd door het projectmanagement in Nederland, dat ook borg staat voor de kwaliteitscontrole. Mede hierdoor wordt een kwalitatief goed vertaalde tekst met perfect gevoel voor de betreffende taal gegarandeerd.

Door de unieke opzet en specialisatie kan Translavic opereren op een hoogst efficiente wijze met als gevolg zeer concurrerende tarieven voor onze opdrachtgevers. Interne procedures zorgen voor nauwgezette vertalingen van de hoogste kwaliteit. Projectmanagement, proofreading door een 2e vertaler en volledige kwaliteitscontrole zijn standaard inbegrepen.

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine