GlobalOFFICE, on-line kantoor - Cuijk bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Cuijk bedrijven gids Nederland

Cuijk bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: GlobalOFFICE, on-line kantoor

Adres: Postbus 9
Postcode: 5430 AA
Plaatsnaam: Cuijk
Tel: 0485-311361
Fax: 0485-330922
Url: http://www.globaloffice.nl

Bedrijfsprofiel: GlobalOFFICE, Uw on-line kantoor. Uw eigen kantoor op het Internet. Overal, op iedere gewenste manier en 24 uur per dag / 7 dagen per week beschikbaar. Wat is een virtueel kantoor? Een virtueel kantoor zoals GlobalOFFICE is een uitstekend beveiligde omgeving op het Internet die u helpt bij administratieve taken en waarmee u eenvoudig met anderen kunt communiceren.Door de zeer uitgebreide functionaliteit en de standaard in GlobalOFFICE aanwezige groepsfunctie is ons virtueel kantoor zowel voor individuele personen, als voor groepen van personen perfect toepasbaar.

Samenwerking
Een duidelijke meerwaarde heeft GlobalOFFICE voor personen die dienen samen te werken binnen een organisatie, project of ander samenwerkingsverband. Op eenvoudige wijze kan met GlobalOFFICE onderling worden gecommuniceerd en kan informatie worden gedeeld zonder dat toegang tot interne bedrijfssystemen wordt verleend of zonder dat een uitgebreid automatiserings-systeem dient te worden opgezet.

Ideaal voor
projecten met medewerkers uit verschillende organisaties; commissies van verenigingen; overlegorganen; werkgroepen; studenten voor gezamenlijke werkstukken; startende bedrijven; bedrijven uit MKB; etc. Maar ook bijzonder geschikt voor onderlinge samenwerking tussen tele- en flexwerkers en hun collega's elders.

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine