Volksabdij Onze Lieve Vrouwe ter Duinen - Ossendrecht bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Ossendrecht bedrijven gids Nederland

Ossendrecht bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Volksabdij Onze Lieve Vrouwe ter Duinen

Adres: OLV ter Duinenlaan 199
Postcode: 4641 RM
Plaatsnaam: Ossendrecht
Tel: 0164-672546
Fax: 0164-674420
Url: http://www.devolksabdij.nl

Bedrijfsprofiel: Unieke locatie voor vergaderingen, trainingen, motivatiedagen, bezinning, meditatie, huwelijksvoltrekking, feesten en buitenactiviteiten. Alles mogelijk met overnachting in een authentieke abdij in een 42 hectare groot bos.

Vergaderen in een authentieke kapel of een eigen huiskamer, om tussen de programmaonderdelen rustig te ontspannen. Daarnaast zijn er meer dan tien andere zalen en ruimten die voor diverse doeleinden ingezet kunnen worden. Van zeer modern ingerichte zalen, tot klassieke, sfeervolle ruimten. Ook is er op de Volksabdij voldoende slaapgelegenheid en ruimte voor buitenactiviteiten.

Dankzij de ligging in een uniek fietsgebied kunnen wij u een aantrekkelijk fietsarrangement aanbieden. Mocht u niet in het bezit zijn van een fiets, dan kunt u bij ons een fiets huren.

De kapel is in een prachtige staat en wordt regelmatig gebruikt voor ambtelijke en kerkelijke huwelijksvoltrekkingen. De indeling is flexibel naar uw wensen in te vullen, de omgeving is uniek op het bosrijke terrein van De Volksabdij.

De Volksabdij staat vanaf 1982 als bezinning- en meditatie centrum open voor allerlei soorten groepen die er hun spirituele weekenden willen organiseren.Ieder half jaar verzorgen wij vanuit diverse invalshoeken voor u een bezinningsprogramma met uiteenlopende weekenden en workshops.

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon eens samenkomen met vrienden of familie, bij ons is alles mogelijk. U heeft de keuze uit verschillende menu's, uitgebreide buffetten (zowel koud als warm) of een heerlijke barbecue op het terras.

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine