Janssen4All - Veldhoven bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Veldhoven bedrijven gids Nederland

Veldhoven bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Janssen4All

Adres: de Run 5404
Postcode: 5504 de
Plaatsnaam: Veldhoven
Tel: 06-22829670
Fax:
Url: http://www.janssen4all.com

Bedrijfsprofiel: Janssen4All is een jong dynamisch bedrijf die tevens op de wensen van de klant inspringt en voor oplossingen zorgt ! Door jaren lange ervaringen in de data en telecom sector, heeft hij een groot inzicht in alle facetten.

Waarom zou u voor Janssen4All kiezen;

Telefonie - jarenlange ervaring in het aanleggen, programmeren, muteren en storingen verhelpen aan veel voorkomende telefooncentrales. Tevens kan er ook een telefooncentrale op maat gemaakt worden voor u. De service telemutatie kan ik u aanbieden door middel van een strippenkaart systeem. Op iedere nieuwe telefooncentrale kan een onderhoudscontract worden afgesloten. Wij leveren ook VOIP adapters en telefooncentrales.

Datanetwerken - wilt u een nieuw datanetwerk aanleggen, uitbreiden, muteren of een goed advies, dan bent u bij Janssen4All op het goede adres.Deze netwerken zijn universeel, zowel voor telefonie als voor uw computers.

ICT - wij kunnen alle computers op maat maken, leveren en testen.Deze worden bij u op kantoor geplaatst, aangesloten en getest achtergelaten

ADSL - wij kunnen voor u ADSL aanvragen, aansluiten en testen. Tevens leveren wij alle netwerken componenten die u nodig heeft voor ADSL. Zowel Particulier als zakelijk.

Adviseur voor data en telecom - wilt u tijdelijk kennis inhuren, voor een nieuwe telefooncentrale of datanetwerk en u wenst een goed / onafhankelijk advies, dan bent u bij ons op het goede adres. Een goede inventarisatie en offerte beoordeling kan u naderhand veel kosten besparen.

Klusbedrijf - voor allerlei klussen kunnen wij van dienst zijn, door jarenlange ervaringen in verschillende soorten van renovaties.

Eigen storingdienst - deze staat van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur voor u klaar. Voor alle aspecten van ons bedrijf. Wij staan garant voor een goede prijs / kwaliteit verhouding.

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine