Van Rees Vellinga drukwerkadvies & coordinatie - Waalwijk bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Waalwijk bedrijven gids Nederland

Waalwijk bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Van Rees Vellinga drukwerkadvies & coordinatie

Adres: Burg. v/d Klokkenlaan 17
Postcode: 5141 EE
Plaatsnaam: Waalwijk
Tel: 0416-339965
Fax: 0416-349940
Url: www.drukwerk-advies.nl

Bedrijfsprofiel: Het zou best kunnen zijn dat u niet Ťcht zit te wachten op die tijd-, kosten- en energieverslindende drukwerkprojecten. Drukwerk kan worden gezien als de beslissende eindfase van lange communicatietrajecten. Als uw brochures, folders of briefpapier eenmaal worden gedrukt, dan is er geen weg terug. Daarom kan het een goed idee zijn om mij in te schakelen voor al uw drukwerkbesognes, zodat u op een veilige manier het maximale rendement uit uw drukwerkbudget haalt!

Ik ken de communicatie- en drukwerkwereld als mijn broekzak en heb mij van lieverlee gespecialiseerd in drukwerkadvies en -coŲrdinatie. Bovendien kan ik lezen & schrijven met de belangrijkste grafische computerprogrammatuur, zoals Indesign, Illustrator, Photoshop en Quark Xpress.

Er komt nogal wat kijken bij de complexe voorbereiding, planning, controle en uitvoering van drukwerk, zeker als het om grote budgetten gaat. Maar ook bij bescheiden bedragen moeten er 1001 vragen worden beantwoord en heel wat punten worden geregeld. Welke druktechniek is aan te bevelen? Hoe pakken we de prepress activiteiten zo slim mogelijk aan? Is het drukwerk in overeenstemming met de corporate communication? Welke drukkerij en toeleverancier leveren de beste prijs-/prestatieverhouding?

Lid van KVGO

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine