Working at gome - Lelystad bedrijven gids Nederland en België

 

 


Lelystad bedrijven gids Nederland

Lelystad bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Working at gome

Adres: Beukenhof 106
Postcode: 8212 EB
Plaatsnaam: Lelystad
Tel: 0320-280936
Fax: 0320-281379
Url: http://www.working-at-home.nl

Bedrijfsprofiel: Freelance-accountmanagement door middel van telewerken.Wij leveren de volgende diensten - Leverancier van adressenbestanden

Wij kunnen u zakelijke marketing- en adresinformatie leveren op maat en kunnenuw marketingdoelgroep samenstellen met behulp van segmentatiecriteria zoals: branche, bedrijfsgrootte, soort bedrijf, welke functionarissen, welke regio, enz., enz.

Wij kunnen u binnen 24 uur, en tegen een concurrerende prijs, adressen leveren in het formaat zoals u het wenst. De bestanden zijn up-to-date (januari 2005)Of u nu 100 adressen nodig heeft of 10.000, wij kunnen u van dienst zijn!

Bestandsbewerking - Het aanleggen en onderhouden van een adressenbestand kost veel tijd en accuratesse. Bij veel organisaties ontbreken vaak de tijd en de mensen om dit adequaat te kunnen doen. Een schoon en up-to-date adressenbestand levert u veel extra omzet op! Working at home neemt deze zorg van u over; de juiste bedrijfsinformatie, contactpersoon, e-mailadres of geboortedatum. Met deze informatie kunt u zich helemaal toespitsen op het marketing- en verkooptraject. De bewerking kan plaatsvinden binnen de applicatie van de opdrachtgever.

Enquête & Onderzoek - Onderzoeken en enquêtes zijn zeer tijdrovende werkzaamheden. Dit komt doordat deze activiteiten in een viertal onderdelen vallen op te splitsen - * (1) opstellen van de vragenlijst* (2) redigeren van de vragenlijst* (3) afnemen van de vragen* (4) verwerking van de resultaten.Al deze activiteiten kunt u aan Working at home overlaten. Wij hebben de ervaring en de capaciteit in huis om uw onderzoeken en enquêtes binnen afzienbare tijd telefonisch af te nemen, de resultaten voor u te verwerken en deze resultaten in een rapport te zetten. U hoeft alleen nog maar de eindconclusie te trekken. Los van de expertise is het vaak gewenst om deze activiteiten door een objectieve en externe partij uit te laten voeren.

Invitatie & Evaluatie - Onder de noemer "relatiemarketing" organiseert u een leuke incentive. Dagje racen op Zandvoort, een concert van Marco Borsato bezoeken, wijnproeverij met medewerking van een bekende vinoloog etc.Wat zou het jammer zijn als niet alle genodigden aanwezig zijn. Telemarketing is een zeer effectief middel om uw relaties en/of prospects uit te nodigen. U weet direct of men wel of niet aanwezig zal zijn. Tevens krijgt u te horen waarom iemand bijvoorbeeld verhinderd is en of diegene wellicht een bepaalde mening heeft over de activiteit.Leadbewerking - Kennis van uw prospects is essentieel om ze over te halen om zaken met u te doen. Hoeveel bestellen ze, bij wie en waarom juist daar? Met al deze informatie kunt u uw voordeel doen, of er lering uit trekken.Bij kwalificatie wordt er dieper op de organisatie ingegaan om te kunnen bepalen of de lead interessant voor u is. Bij gebleken geschiktheid van de lead kunnen de mensen van Working at home tevens een afspraak maken voor uw organisatie.Groot voordeel is om dit door een externe partij te laten verzorgen aangezien het er in de praktijk té vaak niet van komt om hier aandacht aan te besteden.

Mailing & Follow-up - Uw campagne valt of staat met de behaalde respons. De kosten van een direct mail zijn vaak fors daarom is het van belang om de respons te verhogen. Met de voor- en nabewerking van Working at home zal deze respons zeker verhoogd worden. Naast het nabellen van de actie kan Working at home u ook van dienst zijn bij de advisering van vormgeving en druk, doelgroepbepaling, verspreidingsgebied en aantallen. Kortom: een compleet dienstenpakket om uw acties te laten slagen. Verreweg de meeste organisaties voeren dit té weinig uit om er echt bedreven in te raken.

Nabellen Debiteuren - De dienst is voltooid, of het product is afgeleverd. Nu nog een belangrijk deel van de handel: het ontvangen van uw geld. 5, 50 of 500 openstaande posten? Geen probleem. Vaak is een vriendelijk doch dringend telefoontje van Working at home al voldoende om het geld bijgeschreven te krijgen en een tevreden klant over te houden. Het scheelt u veel ergernis en draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf!

Telesales product/dienst - Een directe manier van verkopen is telesales; het telefonisch verkopen van producten en/of diensten. Voorbeelden zijn de acquisitie van adverteerders voor bijvoorbeeld websites of bladen, de verkoop van abonnementen en verkoop van nieuwe of bestaande producten. Ook kunt u denken aan het genereren van afspraken voor uw buitendienst of het werven van donateurs. Wij hebben maar liefst 17 jaar ervaring in huis in het voeren van commerciële telefoongesprekken in de meest brede zin van het woord. Doe hier uw voordeel mee!!

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine