Axitraxi Attractie Verhuur Verkoop & Events - Malden bedrijven gids Nederland en BelgiŽ

 

 


Malden bedrijven gids Nederland

Malden bedrijven gids Nederland

Google
Web www.bizholland.com
Naam bedrijf: Axitraxi Attractie Verhuur Verkoop & Events
Bijsterhuizen 1178, 6546 AS, Nijmegen
Url: http://www.axitraxi.nl

Attracties huren

Axitraxi kent een zeer breed assortiment aan attracties, zoals onder andere springkussens, rodeostieren, stormbanen, waterglijbanen en meer! Al ruim 30 jaar is Axitraxi een begrip in het attractie verhuur.

Voor het huren van klimwand tot base jump

De attracties van Axitraxi zijn opvallend, sportief en spectaculair. Denk eens aan het huren van een base jump, skelterbaan of klimwand. Met het huren van deze attracties haalt u echt spektakel in huis. Bij Axitraxi kunt u attracties huren voor jong en oud, of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een evenement voor uw vereniging: Axitraxi heeft altijd de juiste attracties in huis om uw evenement compleet te maken.

Wipe out!

Het inmiddels welbekende programma Wipe out! kent veel spectaculaire attracties. Wij hebben vergelijkbare attracties in ons assortiment! De mega balls, slingerbal of sweeper kunt u zelf uitproberen! Bekijk hierboven ons assortiment van verhuur attracties, en Wipe out the other team!

Veilige attracties huren

Bij Axitraxi kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij Axitraxi hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een eigen certificaat van goedkeuring. Voor het huren van een veilige klimwand, mega balls, base jump, trike baan of andere spectaculaire attractie bent u bij Axitraxi dus aan het juiste adres. Axitraxi attractieverhuur is de attractiespecialist van Nederland.

 

 

Verbeter uw gezondheid
Gratis adviezen, tips en veel wetenswaardigheden
Wereld Reisgids
Gratis info over leuke vakantie bestemmingen
Bang voor de dood ? Op zoek naar een date ?


Terug naar het hoofdmenu

Uw bedrijf is niet vermeld? Voeg uw profiel toe


 

 

                   
         

Alle informatie op deze pagina is (C) UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign: R. Fonteine